Atac tânără Alba Iulia. Alexandru Bajdechi: MANIPULAREA nu are limite!

atac
atac

Individul care a atacat cu sălbăticie o tânără în scara unui bloc din Alba Iulia a fost prins. Surse din Poliția Română au dezvăluit individul este recidivist. Atacatorul a recunoscut fapta și a fost încătușat.

Alexandru Bajdechi, student la Drept, a făcut un comentariu vizavi de acest aspect.

”Dovada că manipularea (sau prostia) nu are limite. Un individ a fost liberat condiționat, adică un judecător a considerat că s-a îndreptat. Ce treabă are ministrul justiției, indiferent de numele lui, cu ce a decis un judecător sau ce face ulterior, chiar și în stare de recidivă, o persoană? Calitatea discuțiilor din spațiul public e in continua scădere...”, a scris Alexandru Bajdechi pe Facebook.

Bărbatul este un recidivist eliberat din penitenciar în 2018. El fusese condamnat anterior pentru tâlhărie şi tentativă de viol. Ar fi fost dat în urmărire generală, prins şi închis, dar în 2017 ar fi făcut cerere de eliberare condiţionată, iar în 2018 a fost eliberat. Bărbatul a fost eliberat condiţionat din penitenciar în 15 septembrie 2018, acesta beneficiind şi de prevederile legii privind recursul compensatoriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel