Atac armat la Pearl Harbor. Două persoane au murit

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Două persoane au murit în urma unui atac armat comis la baza militară de la Pearl Harbor din Hawaii, relatează AFP.

Două dintre cele trei persoane rănite miercuri după-amiază în atacul armat comis la baza militară istorică de la Pearl Harbor, în Hawaii, au decedat, au anunţat oficiali militari, relatează Reuters. O a treia victimă se află în stare stabilă după ce a fost spitalizată.

Potrivit presei locale, mai multe persoane au fost rănite, dintre care două se află în stare gravă, şi atacatorul s-ar fi sinucis. Baza navală, un loc important al istoriei militare americane, a fost închisă temporar, potrivit contului său de Twitter.

Forţele de securitate au răspuns la un schimb de focuri raportat la şantierul naval al bazei din Pearl Harbor. Evenimentul a avut loc aproximativ 14:30 ora locală, joi 00:30 GMT, a precizat sursa citată. Restricţiile privind accesul în bază au fost ridicate, se arată într-un mesaj postat pe Twitter.

Potrivit televiziunii locale Hawaii News Now, trei persoane sunt rănite, dintre care două în stare gravă. Victimele ar fi civili. Incidentul survine cu trei zile înainte de ceremoniile de comemorare a atacului de la Pearl Harbor, la 7 decembrie 1941, când Japonia a atacat pe neaşteptate baza militară, determinând SUA să intre în cel De-al Doilea Război Mondial, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel