Atac armat în SUA. 10 persoane împușcate, 4 morți. Suspectul, căutat de Poliția din California

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Cel puțin 10 persoane au fost împușcate și 4 dintre ele au fost ucise la o petrecere din orașul Fresno, California, potrivit CNN.

Victimele se aflau în curtea unei locuințe împreună cu prietenii. La un moment dat, un suspect necunoscut s-a apropiat și a deschis focul, a declarat Bill Dooley, reprezentant al Poliției Fresno, în timpul unui briefing de presă. 

Poliția a fost alertată duminică seara, în jurul orei 8 p.m, raportând-se că mai multe persoane au fost împușcate, potrivit șefului adjunct al poliției Fresno, Michael Reid. Acesta a precizat că au fost aproximativ 35 de persoane în locuință. În acest moment al anchetei, nu există niciun indiciu că suspectul a cunoscut victimele. "Vom face tot ce putem pentru a afla cine sunt făptașii și a-i aduce în justiție. Inima mea este alături de familiile îndoliate" a mai declarat Michael Reid.

Nu există informații sau descrieri ale vehiculelor suspecte. Poliția merge ușă în ușă în căutarea unor înregistrări de pe camerele de supraveghere, dar și pentru a culege informații de la posibili martori pentru a avea cât mai multe detalii despre suspect, a mai spus Bill Dooley.

Știrea este în curs de actualizare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel