Astrolog, predicții pentru liderii politici. Analiză de ultimă oră

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit în emisiunea ”News Magazine” de la Antena 3 despre cum influențează astrele principalele personaje de pe scena politică.

Iată ce spune Cristina Demetrescu: 

- Mihai Fifor (taur, 10 mai 1970) are un destin de sacrificiu, e foarte bine suprapus peste destinul țării noastre, problema este față de cine se va sacrifica. 

- Florin Georgescu (săgetător, 25 noiembrie 1953) are aceeași zodie ca Sevil Shhaideh și Sorin Grindeanu. S-a dovedit că săgetătorii sunt oameni sinceri, direcți, nu pot fi în compatibilitate cu ce-și dorește PSD. 

- Klaus Iohannis (gemeni, 13 iunie 1959) tot ce-și dorește e o stabilitate a țării, nu cred că este pus pe ”perpelit”, cred că este pus pe a avea un Guvern cât mai repede. 

- Liviu Dragnea (scorpion, 23 octombrie 1962) are o planetă în cădere, undeva cam în trei ani s-ar putea să pățească ce a pățit dl Ponta. În Universul acesta totul se cântărește atent. Pentru următorii ani, este din păcate în continuare susținut. 

- Sorin Grindeanu (săgetător, 5 decembrie 1973) nu este făcut pentru politică, trebuie să știi să-ți vezi și interesul personal, să știi să joci, s-a comportat ca un săgetător autentic, nu a acceptat minciuna. A făcut o notă bună, dar cam atât. 

- Călin Popescu Tăriceanu (capricorn, 14 ianuarie 1952) s-a văzut de-a lungul timpului că și-a urmărit scopurile, ne putem aștepta la orice, e un politician de profesie, dar parcă și-a pierdut din personalitate, nu are o direcție clară, ne putem aștepta la orice de la începutul anului viitor, e o perioadă grea, de distrugere, de finalizare.

- Ludovic Orban (gemeni, 25 mai 1963) este într-o perioadă de creștere, dar nu pare să aibă șansa să se lanseze mai mult de atât. S-a vehiculat că poate fi prim-ministru, nu cred așa ceva.

Luni, e o zi favorabilă pentru Klaus Iohannis, dar nu e o zi favorabilă pentru Liviu Dragnea.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel