Artist și PREZENTATOARE TV, CERCETAȚI PENAL pentru VIOL

Interpretul Vasile Cornea și prezentatoare emisiunii "Popas muzical", de la TVC 21, din Republica Moldova, Svetlana Snegur, sunt cercetați penal pentru viol.

Informația a fost publicată pe site-ul moldovenesc deschide.md. Sursa citată precizează că o tânără, cercetător științific la o intituție din Chișinău, a depus o plângere pe numele celor doi la Inspectoratul de Poliție Botanica.

La un ceai...

Surse din cadrul Inspectoratului au declarat că tânăra ar fi făcut cunoștință cu interpretul pe o rețea de socializare, după care ar fi invitat-o la o cafea. Pentru a spulbera orice urmă de îndoială, cântărețul a venit la întilnirea programată cu victima, însoțit de o bună prietenă de-ale sale, pe nume Svetlana Snegur, prezentatoarea emisiunii "Popas Muzical" de la TVC 21, potrivit deschide.md. 

Cei doi i-ar fi propus tinerei să meargă într-un apartament pentru a servi un ceai. Victima a reușit să înregistreze pe telefonul său mobil toată scena. 

Interpret cu antecedente

Interpretul Valeriu Cornea are antecedente penale. El a mai fost implicat într-un caz similar. O minoră de 17 ani i-a depus anterior plângere la Procuratura Călărași. În plus, are la activ două dosare pentru tâlhărie. Ar fi furat bunurile victimelor, după ce întreținea relații sexuale cu ele. 

Svetlana Snegur a fost interogată, joi, la Inspectoratul de Poliție Botanica. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel