ARDE un cunoscut hotel din Constanța. Incendiu și-n Eforie Nord

Pexels / ARDE un cunoscut hotel din Constanța
Pexels / ARDE un cunoscut hotel din Constanța

În Constanța, un cunoscut hotel a fost cuprins de flăcări. 

Un incendiu a izbucnit vineri la hotelul Continental din Constanța. Flăcările au apărut în zona acoperișului și, potrivit primelor informații, a ars un aparat de aer condiționat, transmite Mediafax. 

Incendiul a fost anunțat la 112. Acesta a apărut în zona acoperișului hotelului Continental (fostul Ibis), de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța. La fața locului intervin trei autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD.

Nu sunt victime și nu se știe încă ce pagube au făcut flăcările. Cauzele izbucnirii incendiului vor fi stabilite la finalul misiunii.

Incendiu în Eforie Nord

În stațiunea Eforie Nord au ars pe plaja Belona 2 rulote. Nu au fost înregistrate victime la fața locului. 

„La fața locului se intervine cu două autospeciale de stingere și un smurd. Fără pericol de propagare la alte obiective,” anunță ISU Dobrogea, conform realitateadeconstanta.net

„Incendiul a fost lichidat în urmă cu aproximativ 20 de minute, La fața locului s-a intervenit cu 2 autospeciale de stingere și un echipaj de prim-ajutor, un total de 11 pompieri. Au ars în totalitate 2 rulote de pe o platformă betonată, fără a exista victime. Din fericire, nu a fost cazul să se extindă în vecinătate. Era vorba de rulotele unor turiști. Nu se știe încă de la ce a izbucnit incendiul, cauza se va stabili la final”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea la DIGI24. 

Din fericire, nimeni nu se afla în rulote la momentul izbucnirii incendiului, iar apelul la 112 a venit de la cetățeni, a mai transmis reprezentantul ISU. 

Incendiu în Bihor

Vineri dimineață, un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de deșeuri plastice reciclabile din apropierea localității Salonta. Incendiul a cuprins 2 hale. 

„La ora 3.41, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu de mare amploare la un depozit de deşeuri plastice reciclabile situat în localitatea Salonta. Pentru gestionarea evenimentului, la faţa locului au fost mobilizaţi de urgenţă peste 30 de pompieri, cu opt autospeciale, din care şapte autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi autospeciala de primă cercetare de evaluare chimică, biologică, radiologică şi nucleară, precum şi un echipaj de prim-ajutor calificat”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Crișana, Camelia Roșca, conform hotnews.ro.

Incendiul ardea în curtea depozitului la sosirea pompierilor, la o hală de 1.300 de metri pătrați, apoi generalizându-se la o altă hală de aproximativ 600 de metri pătrați. Nu au fost înregistrate victime. 

Se pare că proprietarul depozitului știa de anumite nereguli găsite de autoritățile venite în control. 

„Avem ancheta în lucru, toți sunt concentrați în momentul de față pe reducerea efectelor incendiului și stingerea incendiului. După ce se va stinge incendiul vom continua ancheta și venim și  cu rezultate”, a declarat Octavian Berceanu, șeful Gărzii de Mediu la DIGI24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel