Urmărește emisiunea live


Antonescu, replică lui Ponta: "Era normal să avem o discuție în interiorul USL"

Crin Antonescu a afirmat, luni,  că i se pare normal ca PNL și PSD să candideze separat la alegerile europarlamentare din 2014, dar la fel de normal i s-ar fi părut normal ca anunțul să fie făcut în urma unei discuții în USL și nu unilateral. Replica lui Antonescu vine în urma declarației lui Victor Ponta care a afirmat  că  PSD va candida separat de PNL la europarlamentare, decizia fiind  motivată și de faptul că USL ar obține mai puțin decât cele două partide separat.

 "E normal să mergem pe liste separate. Am vorbit și noi despre asta. Alegerile europarlamentare sunt de culoare politică. Nu avem nimic împotrivă, am discutat și noi despre acest lucru. Cred că era de preferat să avem o discuție în interiorul USL. Avem o diferență de opinie: da, mergem fiecare pe listele, dar nu suntem de acord ca în vederea alegerilor europarlamentare de astăzi să înceapă o campanie electorală. Nu credem că o campanie de un an este binevenită. Ea trebuie să înceapă la anul pe vremea asta", a afirmat președintele PNL în cadrul unei conferințe de presă.

 "Prioritatea noastră e revizuirea Constituței, economia și reorganizarea administrativ-teritorială. Cred că era doar o figură de stil a președintelui PSD", a mai spus Antonescu.

Ponta a declarat că: "E o chestiune pe care am discutat-o în USL și cu liderii noștri de grup din Parlamentul European, pentru că e foarte clar că nu există o uniune cum e USL în PE. (...) Vă mai spun un lucru, pe care l-am discutat cu Crin Antonescu. Noi ca USL, la europarlamentare, în mod sigur am lua mai puțin decât PSD separat și PNL separat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel