Anthony Fauci, desemnat „cel mai sexy bărbat în viață“ de The Guardian

Anthony Fauci, desemnat „cel mai sexy bărbat în viață“ de The Guardian
Anthony Fauci, desemnat „cel mai sexy bărbat în viață“ de The Guardian

Medicul Anthony Fauci a fost desemnat „cel mai sexy bărbat din viață” de ziarul The Guardian.

Medicul Anthony Fauci a fost numit „cel mai sexy bărbat din viață” de ziarul The Guardian, determinându-i pe unii utilizatori de pe rețelele de socializare să se întrebe dacă cotidianul britanic a trecut la satiră.

Fauci, în vârstă de 80 de ani, a primit titlul neoficial într-o postare pe Instagram a ziarului, care anunță un nou film despre medicul născut în Brooklyn.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Guardian (@guardian)

„Expertul în boli din SUA a fost jucat de Brad Pitt și lăudat ca fiind cel mai sexy bărbat în viață, se arată în postarea de pe Instagram. „Acum, fenomenul culturii pop este punctul central al unui documentar intitulat în mod corespunzător: Fauci.”, continuă aceștia.

Documentarul co-regizat de câștigătorii Emmy, John Hoffman și Janet Tobias, a fost lansat vineri. Este proiectat ca o privire intimă asupra vieții lui Fauci, a cărui carieră a cuprins șapte președinți și a fost măcinată de două pandemi, HIV și COVID-19.

„La baza popularității lui Tony este faptul că oamenii intuiesc că acesta este un om care spune adevărul și nu va lăsa nimic să-i stea în cale”, a declarat Hoffman pentru The Guardian. „Tony este semnalul în mijlocul zgomotului. Oamenii sunt capabili să simtă că există mult zgomot și urechile lor încearcă să găsească semnalul, iar Tony este semnalul.”, a mai spus acesta.

Utilizatorii de pe Instagram acuză ziarul că s-a apucat de satiră

Utilizatorii de pe Instagram nu au fost uimiți de postarea despre Fauci. O persoană a scris: „satiră presupun?” Un altul s-a întrebat dacă s-au împiedicat de The Onion, un post de știri satirice.

„Unde este Ashton?” a scris o persoană, făcând referire la fosta gazdă a spectacolului de glume al MTV. „Sunt punk, nu?”

Alți utilizatori au întrebat dacă postarea a fost o „glumă”, în timp ce o femeie a spus că „transformarea medicilor în mesia” nu e o soluție.

Peste 28.000 de persoane au semnat o petiție lansată în prima lună a pandemiei, solicitând revistei People să-l numească Fauci cel mai sexy bărbat din 2020.

„Atitudinea sa reconfortantă și inteligentă a contribuit la diminuarea anxietății noastre naționale”, se arată în textul petiției. „El spune adevărul puterii, o forță pe care puțini o au în acest moment. Chipul și felul său de a vorbi aduc calm în timpul furtunii”, mai scrie în petiție potrivit NYPost.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel