Antena 3: Liviu Dragnea și fiul său, la DNA

Liviu Dragnea și fiul său ar urma să fie audiați la începutul săptămânii viitoare la DNA în dosarul Belina. Informația a fost prezentată, pe surse, la Antena 3, în emisiunea Anei-Maria Roman.

Printre miniștrii care au semnat HG Belina se numără: Daniel Chițoiu, fost ministru de Finanțe, Lucia-Ana Varga, fost ministru al Apelor, Rovana Plumb, fost ministru al Mediului, Robert Cazanciuc, fost ministru al Justiției și Liviu Voinea, fost ministru delegat pentru buget.

(w670)

Vicepremierul Sevil Shhaideh, la data faptelor secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), este urmărită penal de procurorii anticorupție pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, se arată într-un comunicat al DNA.

[citeste si]

Potrivit procurorilor anticorupție, dosarul vizează trecerea ilegală a unei părți din Insula Belina și Brațul Pavel în administrarea Consiliului Județean (CJ) Teleorman, care ulterior le-a închiriat unei societăți comerciale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel