Andronescu - Turcan, URLETE. SCANDAL uriaș pe buget

Ecaterina Andronescu s-a enervat în cadrul discuțiilor legate de bugetul ministerului Educației strigând către opoziție: ''Nu ne mai faceţi hoţi, că nu suntem!''.

Dezbaterile pe buget din comisia reunită de buget-finanţe s-au transformat marți într-un scandal în toată regula. La un moment dat, ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, pur și simplu nu s-a mai putut abține şi a început să strige la Raluca Turcan, care critica respingerea amendamentelor Opoziţiei, relatează Realitatea Tv.

Conform imaginilor difuzate, ministrul Andronescu a strigat extrem de puternic: "Nu ne mai mai faceţi hoţi, că nu suntem hoţi, să ştiţi. Mi se pare jignitor modul în care abordaţi lucrurile".

Imediat, Raluca Turcan a întrebat: "De ce nu susţineţi întărirea învăţământului profesional? Să ştiţi că nu mă impresionaţi"

Ministrul Andronescu i-a răspuns: "Nu mă sperii nici eu, dar vreau să ştiţi că am spus aici că am dublat numărul de locuri în şcolile profesionale".

Raluca Turcan, liderul deputaţilor PNL, a acuzat coaliția că a scos din lista de amendamente admise propunerile PNL pentru bugetul Ministerului Educaţiei.

Comisiile parlamentare reunite de buget-finanţe au dat, într-un final, raport favorabil bugetului Ministerului Educației Naționale, în valoare de 30.829.261.000 lei, în creștere cu 46,73% față de 2018.

Citește și:

Deputat: PSD şi ALDE să realizeze prostia pe care au făcut-o

 

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25