Andreea Paul, uimită de comportamentul premierului Ponta

Atac subtil, încă din prima zi a anului 2014, al deputatei democrat-liberale Andreea Paul la adresa premierului Victor Ponta.

Într-o postare pe pagina sa de socializarea, Andreea Paul, în contextul în care noul an aduce românilor două scrutinuri electorale, laudă decizia liderul PDL, Vasile Blaga, de a evita "cursa de afișare a pozelor de familie", după care lansează critici la adresa premierului Victor Ponta pentru "dărnicia" cu care își mediatizează membrii familiei.

"La mulți ani tuturor celor care poartă numele Sfântului ierarh Vasile cel Mare și Președintelui PDL Vasile Blaga. Un gând bun pentru fiecare. Am apreciat mult la președintele PDL că nu a intrat în competiția pre-electorală ca actor în furibunda cursă de afișare a pozelor de familie. Am urmărit 'dărnicia' unor politicieni în a-și mediatiza membrii familiei, mai mici sau mai mari, în locul tradițiilor și valorilor noastre, a argumentelor și soluțiilor pentru români. Mă întreb naiv, desigur, care e câștigul românului de rând după vizionarea lor. Mă întreb uimită, desigur, cât ține politicianul la familia lui dacă și-o transformă în muniție mediatică și politică. Vorba lui Iorga: românii au talentul de a vorbi despre orice, oricât și oricând, mai puțin despre lucrurile care ne privesc în mod direct. Despre nevoile reale ale românilor când vorbim? Poate în 2014 cu ajutorul lui Vasile", a scris, miercuri, pe Facebook, deputatul PDL Andreea Paul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel