Andreea Marin, pregătită pentru a deveni din nou mamă

andreea marin
andreea marin

Andreea Marin este din nou fericită. Vedeta a mărturisit că-şi doreşte să devină din nou mamă, în acest moment fiindcu toţii pregătiţi pentru acest eveniment.

Andreea Marin a mărturisit că e pregătită pentru a avea un bebeluş cu noul iubit, însă că asta ţine numai de Dumnezeu, însă speră ca minunea să se întâmple cât mai curând, scrie cancan.ro.

"Fireşte, în alegerea mea contează în primul rând părerea copilului meu, pentru că sunt o mama responsabilă. Dacă am un copil fericit, de aici încolo începe şi fericirea mea şi nu înainte de asta. Poate să îmi placă cineva, dar dacă văd că nu am un copil mulţumit, nu pot să merg mai departe. Mi-aş dori (n.r. un copil), dar trebuie să vrea şi Dumnezeu. Lucrurile se întâmplă când vrea El. Noi ne dorim, cu toţii!", a spus Andreea Marin.

[citeste si]

După divorțul de medicul fizioterapeut, Tuncay Ozturk, Andreea Marin a început o nouă relație alături de Adrian Brîncoveanu, un bărbat mai tânăr decât ea cu 12 de ani, angajat la Ministerul Afacerilor Externe. A fost consulul României în Libia însă, din cauza conflictelor din regiune, angajaţii ambasadei au fost relocaţi în Tunisia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel