Andreea Esca, aproape de a poza în Playboy. Ce spune fostul șef al revistei

Andreea Esca a fost dorită pe coperta Playboy în primul număr al revistei, reiese dintr-o cercetare făcută de publicație, în anul în care a apărut Daniela Săvuică.

"Am făcut cercetare de piaţă care ar fi cea mai dorită femeie care să apară pe coperta Playboy. Rezultatul a fost spectaculos. În orice caz pe locul întâi era Esca. Oamenii voiau să o vadă pe cea mai cunoscută, cea mai hot femeie a momentul, nu pe cea mai frumoasă. Nu că Andreea nu ar fi foarte frumoasă"a declarat Dan - Silviu Boerescu, fostul redactor șef al revistei.

Dan Silviu Boerescu a vorbit şi despre cum a ajuns Dana Săvuică să apară pe prima copertă Playboy România.

"Ne-am dat seama că nu asta este pista pe care trebuie să o urmăm şi ne-am mai dat seama de un lucru. Noi aveam un portofoliu de vreo 10 candidate pentru prima copertă şi majoritatea erau fete tinere, foarte frumoase, foarte sexoase, care ar fi rupt. (...) Mi-am convins şi eu şefii că nu trebuie să pună pe copertă o fată tânără foarte sexoasă, ci dimpotrivă să încercăm o altă abordare să găsim o femeie un pic mai coaptă, care are şi alt background, care nu poate fi suspectată că face asta doar pentru afirmare. Atunci am ajuns la Dana Săvuică, care avea 31 de ani, era mamă, era căsătorită, avea o carieră în spate. Ne-am întâlnit la ea la agenţie, am stat vreo oră de vorbă. I-am explicat tot conceptul, am stabilit niste limite de expunere si am convins-o si cu un alt element: prima sedinta foto o facem la şedinţă la Chicago", a dezvăluit Boerescu, într-un interviu pentru paginademedia.ro.

CITEȘTE ȘI: Andreea Esca a gafat în direct!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel