Andra, la Buzău de Revelion. Mircea Badea, întrebare CRUNTĂ

Mircea Badea a avut o întrebare pentru români după ce Andra a cântat, la Buzău, de Revelion 2018 pentru o sumă mare. Ea și Cătălin Măruță au primit 20.000 de euro pentru prestația lor. De altfel, Andra nu este singura artistă care a cântat de Revelion pe bani de la primării și consilii județene.

"România este pe ultimul loc privind aparatura medicală pentru tratarea cancerului. Bulgaria se află în fața noastră. (...) Când auzi o astfel de știre te indignezi? Reflexul este că da. Noi om fi pe ultimul loc la aparatura medicală, dar cred că suntem pe primul loc la servicii secrete. Nu putem avea și scutiri de impozite, plus ajutor de stat pentru IT-iști, dar și apăratură medicală. Nu putem avea ghiorlănii de la consilii județene și primării, concerte fără număr, și să avem bani și pentru aparatură. Lista poate continua. Aș întreba următorul lucru pe orice cetățean indignat de această știre: concertul de la Buzău, București sau Târgu Mureș v-a plăcut? Da. Atunci... nu le poți avea pe toate în viață", a zis Mircea Badea la Antena 3.

VEZI ȘI: Andra Măruță, ATACATĂ pe nedrept de Revelion! Și ce dacă a venit la Buzău?

[citeste si]

"Putem face o statistică cu artistele care sunt acum în Maldive sau în Thailanda sau în Miami, senzații calde de iarnă. Apoi ne gândim de unde au ele bani - fie s-au combinat bine, fie pentru că există consilii județene și primării. Nu se poate și Maldive, dar și aparatură medicală. Când vine cancerul peste cetățean... asta e", a mai spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel