EXCLUSIV  Andra Măruță, ATACATĂ pe nedrept de Revelion! Și ce dacă a venit la Buzău?

Andra a fost criticată pentru că a venit să cânte la Buzău, de Revelion, și a plecat acasă cu 20.000 de euro. Nu i-a pus nimeni pistolul la cap și nimeni nu i-a zis: "trebuie să cânți pe suma asta fabuloasă", adică suma de care ai avea nevoie, tu, om de rând, să-ți iei o garsonieră la Buzău. Adică suma pe care - muritorii de rând, care nu-s talentați, care nu știu să cânte, nu o strâng într-o viață. 

Aleșii noștri, oamenii care ne conduc, vin cu prețul. Dacă Andrei i s-au oferit câteva mii de euro, de ce ar fi refuzat să cânte de Revelion la Buzău? Plus că oamenii din cel mai roșu județ din România nu au avut nimic împotrivă. Oricum, ei sunt mulțumiți de primarul Constantin Toma. Nu prea am auzit critici. Până și o voce de la USR îl laudă. Deci nici la primar nu cred că este problema. Problema este la noi, votanții. Spunea cineva că avem nevoie de astfel de spectacole, că oamenii vor așa ceva, că le place. Ok, dar dacă le place, de ce nu scot bani din buzunar să-și vadă artiștii cântând? La Buzău, de Revelion, în Piața Daciei, s-ar părea că au fost la fel de mulți oameni ca la Revoluția din 1989. Adică, în traducere liberă, ne merităm soarta. 

Mă întreb câți dintre ei ar fi plătit să o vadă pe Andra? Cel mai ieftin bilet la concertul Andrei - care va avea loc în februarie - la categoria IV, este 69 lei, cel la VIP costă 249 lei. De fapt, și spectacolele organizate de la primării și consilii județene sunt făcute tot cu banii votanților, din taxe și impozite. Dar este un adevăr mascat, parcă e o înțelegere tacită. Chefuim, ne facem că nu vedem, apoi începem să ne plângem că nu avem drumuri, că nu avem spitale, că-s prea multe catedrale, celebrul refren. Ne trezim abia atunci când ne ajunge cuțitul la os, dar este prea târziu. În momentele decisive pentru soarta țării, pentru destinul nostru, niciodată nu vom fi atât de mulți cât am fost la concertul Andrei. Și totuși, nu putea să cânte pe o sumă mai mică? Unii oameni, când au totul, tot ar mai vrea, deși, ce să vezi, suntem atât de trecători... dar totuși: de ce din bani publici? De ce atâta zbatere?

În altă ordine de idei, de ce Guess Who sau Uddi, tot la Buzău, au putut să cânte pe bani mai puțini? Mult mai puțini.

Dar da, inevitabil va fi bine, vorba Andrei:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel