Anca Sigartău, convinsă de un politician să renunțe la un demers definitiv

Anca Sigartău și-a retras demisia din funcția de director al Teatrului Municipal Bacovia din Bacău.

Romeo Stavarache, primarul Bacăului, a spus că a convins-o pe actriță să renunțe la demisia ei.

"Am discutat îndelung și am convins-o pe doamna Sigartău să rămână. Argumentele mele s-au bazat nu doar pe aprecierile personale privind realizările deosebite obținute în scurta perioadă de când este manager al teatrului băcăuan, dar și pe cele subliniate de personalități marcante ale teatrului românesc și, mai ales, pe aprecierile de care se bucură în rândul băcăuanilor. Am asigurat-o de tot sprijinul meu și i-am promis că vom merge în Consiliul Local cu o strategie coerentă pe cultură. Mergem înainte cu proiectele noastre', a explicat edilul șef al municipiului Bacău.

Anca Sigartău a confirmat decizia de a reveni în calitate de manager al Teatrului Municipal Bacovia, menționând că va încerca să treacă peste "acuzații nereale și nedrepte" având în vedere "valoarea proiectelor" pe care le-a inițiat ori la care a fost invitată să participe, dar și "încurajările primite de la băcăuani ori din partea colegilor de breaslă", scrie Agerpres.

[citeste si]

Demisia Ancăi Sigartău survenise după ce în presă apăruseră, inițial, o serie de acuzații privind cheltuirea bugetului de aproximativ 400.000 de euro alocat Festivalului Theaterstock.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel