ANAF: Grindeanu, numiri și eliberări din funcție

Tudor Curtifan / 05 mai 2017 / 22:15 Salveaza PDF Comentarii

Alexandru-Gheorghe Condoiu a fost numit în funcţia publică de conducere de inspector general adjunct antifraudă al Direcţiei generale antifraudă fiscală (DGAF) din structura Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu. 

Totodată, şeful Executivului a decis numirea lui Teodor-Alexandru Georgescu în funcţia de inspector general adjunct antifraudă al DGAF şi a lui Leonard-Cătălin Munteanu în funcţia de inspector general adjunct antifraudă la Direcţia Regională Antifraudă Fiscală Bucureşti - DGAF. 

Pe de altă parte, prim-ministrul Grindeanu a decis eliberarea lui Valeriu Alexandru Gâlă din funcţia publică de conducere de inspector general adjunct antifraudă al DGAF. 

Totodată, Marius Stănilă a fost eliberat din funcţia de inspector general adjunct antifraudă la DGAF, iar Iulian-Bogdan Gheorghe - din funcţia de inspector general adjunct antifraudă la Direcţia Regională Antifraudă Fiscală Bucureşti - DGAF. 

Pe de altă parte, Tibor-Ioan Pentek a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului Grindeanu, iar Ştefăniţă Munteanu a fost numit în funcţia de consilier la cabinetul premierului. 

Deciziile şefului Guvernului au fost publicate vineri în Monitorul Oficial.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28