ANAF: Grindeanu, numiri și eliberări din funcție

Alexandru-Gheorghe Condoiu a fost numit în funcţia publică de conducere de inspector general adjunct antifraudă al Direcţiei generale antifraudă fiscală (DGAF) din structura Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu. 

Totodată, şeful Executivului a decis numirea lui Teodor-Alexandru Georgescu în funcţia de inspector general adjunct antifraudă al DGAF şi a lui Leonard-Cătălin Munteanu în funcţia de inspector general adjunct antifraudă la Direcţia Regională Antifraudă Fiscală Bucureşti - DGAF. 

Pe de altă parte, prim-ministrul Grindeanu a decis eliberarea lui Valeriu Alexandru Gâlă din funcţia publică de conducere de inspector general adjunct antifraudă al DGAF. 

Totodată, Marius Stănilă a fost eliberat din funcţia de inspector general adjunct antifraudă la DGAF, iar Iulian-Bogdan Gheorghe - din funcţia de inspector general adjunct antifraudă la Direcţia Regională Antifraudă Fiscală Bucureşti - DGAF. 

Pe de altă parte, Tibor-Ioan Pentek a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului Grindeanu, iar Ştefăniţă Munteanu a fost numit în funcţia de consilier la cabinetul premierului. 

Deciziile şefului Guvernului au fost publicate vineri în Monitorul Oficial.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel