Alin Cucui (PNL) s-a SINUCIS. "Mi-a trimis fotografia aceasta. Era VISUL lui!"-VIDEO

Andreea Bogdan, jurnalistă la TV Presenter, a avut o reacție după ce Alin Cucui, vicepreședinte CJ Alba, s-a sinucis.

Ziarista a spus că politicianul avea un singur vis: să-și vadă fetița o mare artistă.

"Aceasta fotografie mi-a trimis-o Alin Cucui, vicepreședintele CJ Alba, dupa spectacolul de 1 Decembrie. Era fericit ca o vede din nou pe scena pe fiica lui Alina, iar visul lui era ca fetita sa devină o mare artista. Din pacate insa, aceasta dimineata a venit cu o veste trista. Alin Cucui, vicepreședinte CJ Alba, a fost gasit spânzurat. Nu stiu ce l-a putut determina sa faca un asemenea gest. Toate gândurile noastre trebuie sa mearga acum înspre familia lui. Cata durere poate fi in sufletul copilei si al soției! Sa le dea Dumnezeu putere! Dumnezeu sa il ierte!", a fost mesajul Andreei Bogdan.

(w670)

Uitați ce frumos cântă fetița:

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat, miercuri dimineaţa, într-o locuinţă din Alba Iulia.

Roman, mesaj sfâșietor

Deputatul PNL, Florin Roman, a fost primul care a reacţionat la aflarea veştii morţii preşedintelui CJ Alba, Alin Cucui. Liberalul a precizat, într-o postare pe Facebook, că nu poate înţelege de ce colegul său a recurs la acest gest.

[citeste si]

"Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înţeles de ce? Am lucrat împreună, am trecut împreuna peste greutăţi, ne-am bucurat şi întristat împreună...am fost alături la bine şi la greu. Aline, nu ştiu ce a fost în capul tău...rămas bun prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil în suflete...Ne vei lipsi, frate!", a scris miercuri pe Facebook, Florin Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel