Alexandru Cumpănașu (AID), campanie de amploare: Am depus plângere penală

Alexandru Cumpănașu a anunțat că are de gând să demareze o campanie de amploare care îi va supăra pe mulți. 

Directorul Asociaţiei pentru Implementarea Democraţiei, invitat la Realitatea TV, a zis că vrea să ceară interzicerea, până la ora 24.00, a emisiunilor care degradează femeia. Totul a pornit de cazul fetei violate în Vaslui.

"O campanie care să interzică orice emisiune care expune într-un mod degradant femeia. De aceea s-au întâmplat cazurile, de aceea reacţia familiei, până după ora 24.00. Se vor supăra cei care fac rating doar din asta. Marchează societatea: duce violenţa şi agresiunea foarte departe", a explicat Alexandru Cumpănaşu.

Directorul AID a declarat şi că au fost depuse plângeri împotriva familiilor celor şapte violatori din Vaslui.

"Am depus plângere şi împotriva familiilor celor şapte violatori din Vaslui, aceştia şi-au dizolvat conturile de Facebook special pentru a nu fi traşi la răspundere. Plângere şi împotriva unora dintre sătenii de acolo, pentru obstrucţionarea justiţiei.

Sunt complet uimit, bucuros, pentru că media a fost uniformă în a trata corect cazul, a fost un exemplu felul în care s-au mobilizat media şi societatea civilă. Un puşti de clasa a XII-a a făcut petiţia, îi mulţumesc pentru asta. Atenţie, asta nu înseamnă presiune asupra justiţiei", a conchis Cumpănaşu, scrie Realitatea.net.

VEZI ȘI: Clipe de coșmar pentru fata violată din Vaslui. Ce a pățit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel