Alexandra Păcuraru se retrage de la Realitatea Plus: Uite cum am învățat azi să nu mai spun niciodată „niciodată”!

Alexandra Păcuraru
Alexandra Păcuraru

Alexandra Păcuraru se retrage de la Realitatea Plus.

Jurnalista a zis că ia o pauză medicală de la televiziune.

„Am decis să iau o pauză medicală de la televiziune, mă retrag pentru o perioadă nedeterminată de timp pentru a-mi redobândi sănătatea. Sunt recunoscătoare pentru toată experiența acumulată alături de echipa Realitatea PLUS și alături de telespectatorii mei fideli din țara și din diaspora.

Mereu am spus că e de ajuns ceea ce fac și nu voi face niciodată vreun cont pe Facebook sau Instagram, TikTok și Telegram și iată că astăzi am făcut acest pas pentru a menține legătura cu voi, familia mea!

Vă rog să aveți răbdare să mă lăsați să învăț să postez, să învăț să filmez, să montez și să promovez materialele pe care le gândesc. Uite cum am învățat azi să nu mai spun niciodată „niciodată”!

Vă las pe mâini bune, echipa Realitatea PLUS rămâne determinată să lupte pentru dreptate, pentru adevăr și pentru suveranitate. În ceea ce mă privește, eu rămân cu aceleași intenții ferme de a construi România pentru români, alături de români. Sănătatea este cea mai mare comoară și când primim semnale că s-a depășit linia roșie trebuie să ne ascultăm corpul și să acționăm în consecință.

În concluzie, odihnă, bucurii, iubire și gânduri bune. Ingredientele esențiale care mă ajută și ne ajută de fiecare dată să fim noi în cea mai bună versiune a noastră. Rămân la un click distanță! Iubiți România pentru că merită!”, a transmis Alexandra Păcuraru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel