Alex Coita, șocat de ce i s-a spus într-o emisiune la Antena 3: ”Sunteți cumva infractor condamnat definitiv?” Ce replică a dat

Antena 3
Antena 3

Eleonora Carmen Hărău, deputat PNL, a avut un schimb de replici cu Alex Coita, analist politic.

Eleonora Carmen Hărău și Alex Coita s-au contrazis, în direct, la Antena 3, în emisiunea realizată de Cătălina Porumbel.

Până în prezent, PNL a fost orb și surd vizavi de abuzurile din justiție, dar astăzi Eleonora Carmen Hărău a spus, la Antena 3, că PNL luptă împotriva abuzurilor în justiție.

Apoi a urmat un schimb de replici între deputatul PNL și analistul politic:

Eleonora Carmen Hărău: Am avut declarații politice vizavi de abuzurile din justiție. Am făcut tot ce am putut face. Din câte știu eu, am depus o inițiativă legislativă (n.r. - care limitează abuzurile în justiție). Am zis că este nevoie de legea răspunderii magistraților.

Alex Coita: Poporul așteaptă fapte, nu vorbe!

Cătălina Porumbel: Arătați-mi și mie un abuzat pe care PNL l-a arătat lumii.

Eleonora Carmen Hărău: PNL a arătat zeci de oameni abuzați. De exemplu, PNL a arătat-o pe fata violată de un recidivist proaspăt eliberat din pușcărie cu valul acela al eliberărilor de către PSD.

Alex Coita: Știți despre ce vorbiți? Este vorba despre punerea în acord a legislației românească cu prevederile CEDO? Dvs sunteți sigură că faceți parte din PNL? De-a lungul timpului, PNL s-a remarcat prin faptul că susține drepturile individuale. Dvs știți ce înseamnă drepturi individuale?

Eleonora Carmen Hărău: Sunteți cumva infractor condamnat definitiv? Nu știu să fiți.

Alex Coita: O să mă prefac că nu am auzit ce ați spus. 

Eleonora Carmen Hărău: V-am întrebat doar. Nu m-am informat riguros. Dar dvs nefiind condamnat definitiv vă pot reprezenta interesele cu celeritate.

Cătălina Porumbel a remarcat dublul limbaj al deputatului PNL

”Nu m-ați convins. Veniți acum să spuneți că ați luptat împotriva abuzurilor din justiție. Ziceți că susțineți răspunderea magistraților, dar vreți să desființați secția pentru investigarea magistraților”, a zis jurnalista de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel