Alex Coita și scena politică din România: Așa ceva nu mai vezi în nicio țară europeană normală!

Alex Coita
Alex Coita

„Cine se înhamă să schimbe din temelii sistemul” este întrebarea lansată de Alex Coita.

„Câteva observații, citind presa de luni. În primul rând, sunt șocat de haosul din mediul politic. Ce e stabilit ieri nu mai e valabil azi, și așa mai departe. Practic tot sistemul funcționează de pe o zi pe alta, fără vreo perspectivă.

Cum să construiești pe termen lung în aceste condiții? Este clar că avem de-a face cu un eșec sistemic al arhitecturii politice și instituționale din România. Așa ceva nu mai vezi în nicio țară europeană normală!

Întrebarea este: cine se înhamă să schimbe din temelii sistemul?

Vestea bună e că suntem mulți care gândim normal și care ne dorim ca lucrurile să stea altfel. Am pierdut șirul tuturor celor cu care am vorbit în ultimele zile, sunteți extrem de mulți și vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături.

Vreau să știți că notez toate ideile pe care mi le transmiteți și, atunci când va veni momentul, le voi integra pe toate într-un plan mai amplu.

Voi profita de faptul că suntem practic în ultima săptămână de vacanțe pentru a mă gândi activ la cele mai bune variante de a pune în practică proiectele pe care vi le-am comunicat, care sunt doar o parte dintr-un alt fel de a gândi și de a simți românește. Îmi doresc ca, alături de voi să contribui la crearea unui suflu românesc autentic, pozitiv, constructiv, deschis și care să ne aducă prosperitate și recunoaștere la nivel internațional.

Vă asigur că vom începe toamna cu o direcție clară. Până atunci, mă voi gândi la cea mai bună decizie și rămân deschis oricăror formate, în contexte existente sau viitoare”, a scris Alex Coita, luni, pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel