EXCLUSIV  Alex Coita: ”Eu nu sunt analist politic!” Iată cu ce se ocupă

Alex Coita
Alex Coita

Alex Coita este prezentat des în emisiunile în care este invitat drept analist politic. În cadrul unui interviu acordat DCNews, acesta a declarat că nu se consideră analist.

„Eu nu mă consider analist politic. Sunt măgulit de faptul că oamenii mă consideră astfel. Sunt diplomat și economist", a spus Alex Coita, adăugând: „M-am pregătit pentru o carieră în diplomație. Am fost pasionat toată viața, încă de când eram mic, de relațiile internaționale, politică externă. Am obținut diplome de facultate și master în aceste domenii. Am studiat economia internațională și am obținut un doctorat în Securitate. Aceasta e pasiunea mea și domeniul la care mă pricep".

„Am început să fiu apropiat de politică, pentru că, revenind în România după șapte ani, am avut această miză de a încerca să ajut puțin țara. În timp, sper că am reușit să înțeleg cum funcționează procesele acestei țări", a mai spus acesta.

„Din punct de vedere profesional, vorbim de modul în care îmi câștig existența, sunt consultant, am o mică firmă de consultanță de business, prin care încerc să ajut firme străine. Am lucrat și cu firme românești, să-și facă strategii, să comunice mai bine în plan intern și extern", a precizat Alex Coita.

Interviul complet cu Alex Coita poate fi urmărit mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel