Alegeri SUA. Donald Trump - Joe Biden, contre pe tema gestionării pandemiei de coronavirus

Donald Trump şi Joe Biden  și-au aruncat vorbe grele pe tema combaterii pandemiei de coronavirus la începutul dezbaterii de la Nashville, potrivit AFP şi Reuters.

Donald Trump a justificat acţiunile Administraţiei sale, argumentând că nu vrea blocarea economiei şi atribuind vina Chinei pentru apariţia pandemiei.

"Este vina Chinei. Nu au oprit răspândirea coronavirusului", a acuzat Donald Trump.

Întrebat cum va plăti China pentru daunele produse, Trump a subliniat că statul chinez plăteşte deja "taxe vamale de miliarde de dolari".

El a vorbit despre spitalizarea şi vindecarea sa, susţinând din nou că este 'imunizat'. 'Avem un vaccin care vine, este gata, va fi anunţat în următoarele săptămâni', a mai spus el, arătându-se însă evaziv în privinţa calendarului.

La rândul său, Joseph Biden a criticat dur reacţiile întârziate ale Administraţiei Donald Trump în combaterea pandemiei. "Oricine este responsabil de atât de multe decese nu trebuie să rămână preşedinte". Biden a contestat afirmaţia lui Donald Trump că oamenii învaţă să supravieţuiască virusului SARS-Cov-2, afirmând că realitatea este că "oamenii învaţă să moară de coronavirus".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel