ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, gafă. Procese-verbale scrise greșit

Toate procesele-verbale de completare a birourilor electorale din sute de secţii de votare din Vaslui au fost întocmite greşit de Biroul Electoral Judeţean, după ce în text a apărut "alegeri pentru Parlamentul European", în loc de "alegeri pentru Preşedintele României”.

VEZI ȘI: Udrea, imagini inedite cu o zi înainte de start vot

Astfel, alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie au devenit "alegeri pentru Parlamentul European" în judeţul Vaslui, potrivit proceselor-verbale de "învestire şi completare" a birourilor electorale ale celor 516 secţii de votare, emise de Biroul Electoral Judeţean (BEJ).

Eroarea din documentele oficiale a fost observată în 30 octombrie de către BEJ Vaslui, care a luat o hotărâre de "îndreptare eroare materială", publicată şi pe site-ul Prefecturii Vaslui.

"Se dispune îndreptarea erorii materiale în procesele-verbale de învestire şi completare a birourilor electorale ale secţiilor de votare, în sensul că în loc de "alegeri pentru Parlamentul European" se va scrie şi se va avea în vedere "alegeri pentru Preşedintele României", se arată în hotărârea BEJ.

Preşedintele Biroului Electoral Judeţean Vaslui susţine că această eroare este "o simplă greşeală" şi a apărut din cauza volumului foarte mare de muncă.

"Este o simplă greşeală, care s-a îndreptat printr-o hotărâre a BEJ. Aceasta a apărut din cauza volumului foarte mare de muncă din cadrul Biroului Electoral Judeţean", a declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax preşedintele BEJ Vaslui, Elena Simionescu, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel