Alegeri locale 2016: Culisele sondajului ALDE Buzău: Cine intră în cursa electorală-exclusiv

ALDE Buzău se pregătește pentru alegerile locale 2016. După ce majoritatea partidelor și-au anunțat oficial candidații pentru lupta electorală, în curând îl vom afla și pe reprezentantul ALDE. Cel mai probabil, la sfârșitul săptâmânii vom avea numele acestuia.

Până atunci, Andrei Neder, președintele organizației municipale, a vorbit în exclusivitate pentru DC News despre sondajul intern al ALDE Buzău în urma căruia va fi stabilit candidatul pentru Primăria Buzău.

"În ceea ce priveşte desemnarea candidatului pentru Primăria municipiului Buzău, acesta a avut loc în decurs de două săptămâni, începând cu data de 1 Martie. Rezultatul sondajului a concretizat aşteptările şi speranţele noastre în a desemna o persoană din mijlocul nostru care probează aproape toate calităţile care se regăsesc în criteriile şi principiile după care noi ne ghidăm în intenţia clară de a câştiga la Buzău", ne-a spus Andrei Neder.

(w670) 

"Buzoienilor li se propune prin ALDE posibilitatea de a-și descoperi partea liberală din fiecare dintre ei. Li se propune alternativa onestă a ceea ce înseamnă liberalism, atât prin calitatea oamenilor ce vor fi desemnăți, cât și prin experiențele socio-economice care le definesc existența în comunitate", a adăugat politicianul.

Ce propune ALDE Buzău

"În contextul creşterii nivelului de nemulţumire publică, în contextul acţiunilor şi deciziilor luate fără niciun fel de responsabilitate de către clasa politică locală şi judeţeană, în contextul atitudinii aproape de lehamite a corpului social faţă de politică, ALDE Buzău va propune comunităţii buzoiene, pentru scrutinul din 5 iunie, oameni de rară probitate morală, profesionişti în meseriile lor, neimplicaţi sau foarte puţin implicați în fenomenul politic până acum, oameni care nu au fost angajaţi ai statului şi nici nu şi-au definit existenţa prin afaceri dependente de bugetul statului. În acest mod şi cu astfel de oameni noi vom susţine o campanie de altă factură decât modul tradiţional de a produce politicieni, intenţionând să demonstrăm şi să aplicăm esenţa sintagmei: 'Se poate, şi cu mâinile curate'", a adăugat Andrei Neder.

[citeste si]

"Buzoienilor li se propune prin ALDE posibilitatea de a-și descoperi partea liberală din fiecare dintre ei. Li se propune alternativa onestă a ceea ce înseamnă liberalism, atât prin calitatea oamenilor ce vor fi desemnăți, cât și prin experiențele socio-economice care le definesc existența în comunitate. Cât despre oamenii noştri care se vor avânta în focul luptei electorale, putem spune că vor face faţă cu brio acestei dispute, indiferent de vechime în ale politicii, iar dacă corpul social buzoian îşi doreşte cu adevărat o schimbare, nu contează decât rezultatul, chiar dacă între noi există şi acorduri de colaborare post-electorală", a mai spus Andrei Neder în exclusivitate pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel