EXCLUSIV  Alegeri europarlamentare. Cătălin Ivan, DECIZIE în privința candidaturii: M-am LĂMURIT cu PSD-ul

Cătălin Ivan a oferit un răspuns redacției DCNews în privința candidaturii pentru un nou mandat în Parlamentul European. 

Europarlamentarul Cătălin Ivan spune că pentru moment nu este decis, un an în politica românească însemnând foarte mult. 

"Un an este mult în politica românească. Am avut deja două mandate în Parlamentul European, dar nu zic 'nu' nici pentru al treilea. Vom vedea în perioada următoare," a declarat Cătălin Ivan pentru DCNews.

Despre Pro România și PSD 

Totodată, europarlamentarul a spus că s-a lămurit în privința Partidului Social Democrat și a direcției în care merge partidul. Întrebat despre o posibilă candidatură la alegerile europarlamentare din partea partidului lui Victor Ponta, Cătălin Ivan a continuat:

"Am spus că proiectul Pro România mi se pare unul foarte bun și eu cred că Victor Ponta are o șansă mare, dar n-am luat decizia de a mă alătura partidului său. Nu zic nici da nici nu. Deocamdată m-am lămurit cu PSD-ul după congresul de acum câteva săptămâni. M-am lămurit în ce direcție merge Partidul Social Democrat. Aici nu mai am nici o dilemă," a mai spus Cătălin Ivan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel