ALDE îi răspunde lui Iohannis după atacul de vineri: Poate nu a văzut filmulețul care circulă pe internet

Călin Popescu-Tăriceanu
Călin Popescu-Tăriceanu

ALDE îi răspunde lui Klaus Iohannis, după atacul lansat vineri de șeful statului.

Klaus Iohannis a afirmat, vineri, că deşi reprezentanţii ALDE au fost invitaţi la consultări, aceştia nu au venit la Cotroceni, ceea ce arată că ALDE nu e interesat să aibă un dialog cu preşedintele ţării şi nici nu este preocupat de situaţia justiţiei din România.

Replica ALDE pentru Iohannis

„Dl Iohannis a ajuns la o concluzie după consultările din aceste zile, și anume că ALDE nu e interesat de un dialog cu el.

Greșit dle Iohannis, ALDE e interesat de un dialog cu instituția prezidențială, de un dialog pe justiție, dar unul real, nu un simulacru precum cel pe care l-ați organizat dvs. în aceste două zile la Cotroceni.

Ce dialog puteam să avem noi, ALDE, cu dl Iohannis? O consultare, din punctul nostru de vedere, ar fi însemnat să întrebe partidele ce părere au. Ne consultăm asupra unei teme. Avea de gând să ne consulte cu privire la tema referendumului, la întrebări? Nu, el doar voia o acțiune de imagine.

Așadar, ce consultări a vrut domnul Iohannis?

Despre justiție putem discuta oricând, dar este complicat să vorbim cu cineva care preferă să adopte poziția struțului și să bage capul în pământ ca să nu vadă situația actualului procuror general al României. Dacă doreşte ca mesajul și demersul domniei sale să aibă credibilitate, dl Iohannis trebuie neapărat să îl revoce pe Augustin Lazăr, pentru că altfel dovedește că este complice la ceea ce a făcut procurorul Lazăr în Penitenciarul Aiud. Este regretabil că, la 30 de ani de la căderea comunismului, avem astfel de personaje în posturi cheie în justiție.

În continuare ne întrebăm dacă președintele Klaus Iohannis îi este doar recunoscător lui Augustin Lazăr pentru dosarele închise sau e doar șantajat cu dosarul soției sale.

Poate dl. Iohannis nu a văzut filmulețul care circulă pe internet cu privire la ce treabă bună făcea dl Lazăr la Penitenciarul Aiud”, a transmis ALDE, vineri, pe contul de Facebook.

Actualizare...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel