Alba: Reţinut pentru braconaj cinegetic, după ce a împuşcat un cerb carpatin

Un bărbat dintr-o comună din Apuseni, bănuit că a împuşcat ilegal un cerb carpatin, a fost reţinut de poliţişti, fiind cercetat pentru braconaj cinegetic, informează un comunicat transmis vineri AGERPRES de către IPJ Alba. 

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Criminalistic şi de cei ai Postului de Poliţiei Bistra, au reuşit documentarea activităţii infracţionale a unui bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Bistra, bănuit de comiterea unei infracţiuni de braconaj cinegetic.

În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că, în perioada 3-7 octombrie, bărbatul, deţinător legal de armă de vânătoare, s-a deplasat pe fondul cinegetic nr. 9 'Lupşa' şi a împuşcat un cerb carpatin, fără a avea autorizaţie de vânătoare, Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de braconaj cinegetic şi uz de armă, fără drept. Cel în cauză a fost reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni pentru dispunerea măsurilor legale, menţionează sursa citată. Totodată, poliţiştii au ridicat, în vederea confiscării, arma de vânătoare deţinută de bărbat, precum şi un dispozitiv de observare a vânatului pe timp de noapte. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel