Agenția Europeană pentru Medicamente. Iohannis: Nu am avut impresia că la Guvern s-au mişcat rapid

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a spus vineri, 23 iunie, la Bruxelles, că nu a avut impresia că cei de la Guvern s-au mişcat foarte rapid în ceea ce priveşte Agenţia Europeană pentru Medicamente.

Întrebat ce şanse are România să găzduiască Agenţia Europeană pentru Medicamente, Iohannis a apus că aceleaşi şanse pe care le-a avut şi înainte de reuniunea Consiliului European.

"Aceleaşi şanse pe care le-a avut şi înainte. Nu am avut impresia că la Guvern s-au mişcat foarte rapid, însă discuţia pe care am avut-o în Consiliu a fost una foarte tehnică. Nu s-a discutat propriu-zis despre unde va merge o agenţie sau alta. Comisia a făcut propuneri privind criteriile care trebuie luate în considerare", a spus Iohannis la finalul reuniunii Consiliului European.

Potrivit şefului statului, aceste criterii sunt aceleaşi cu cele folosite atunci când se înfiinţează o agenţie nouă. "În esenţă, aceste criterii sunt aceleaşi pe care le folosim şi când se înfiinţează o agenţie nouă, sunt criterii tehnice, de logistică, transport, integrarea în domeniul forţei de muncă şi aşa mai departe, deci ceva nesenzaţional", a mai afirmat Iohannis, potrivit Agerpres. 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel