Adrian Sârbu ar putea fi debarcat de la şefia companiei Central European Media Enterprises

adrian-sarbu
adrian-sarbu

Adrian Sârbu ar putea părăsi funcţia de preşedinte al grupului media Central European Media Enterprises (CME), din care face parte şi Pro TV. Informaţia nu a fost oficial confirmată.

Conform  Reporter Virtual, "Adrian Sârbu ar urma să se întoarcă în România, ca şef la Publimedia, după ce ar fi fost debarcat de la conducerea Central European Media Enterprises (CME), cu toate că rezultatele financiare anunţate recent de companie sunt mai mult decât satisfăcătoare. Sârbu se pare că a participat, astăzi (miercuri n.r.), la Adunarea Generală a Publimedia, pregătindu-şi astfel revenirea".

Surse din cadru Pro TV au declarat pentru adevarul.ro că nu confirmă informaţia, iar poziţia oficială a trustului a fost că nu comentează.

Adrian Sârbu, fost director operaţional (COO) al companiei media Central European Media Enterprises (CME) din octombrie 2007, a preluat în ianuarie 2009 funcţia de preşedinte al grupului american. În iulie 2009, a fost numit Chief Executive Officer (CEO) al CME, devenind astfel românul care ocupă cea mai înaltă poziţie executivă într-o companie multinaţională.

Informația căreia Adrian Sârbu ar urma să fie debarcat de la conducerea CME a circulat încă din primăvara acestui an. În ultima perioadă, Sârbu și-a luat la Praga și câțiva colaboratori apropiați din trustul media pe care îl deține în România.

Totuși, afacerile  pe care le deține Sârbu la nivelul media din România scârție. Numai anul acesta, o serie de publicații din portofoliul Publimedia sau Mediafax Group au fost închise sau trecute numai pe online, printre care cea mai importantă decizia a fost cea legată de cotidianul Gândul.

Adrian Sârbu a încercat să achiziționeze și Academia Cațavencu în momentul când aceasta a foct scoasă la licitație, acțiune neconcretizată datorită prețului la care se ajunsese.

Citește și:

Din lipsă de lichidităţi, Adrian Sârbu a mai vândut un pachet de acţiuni

Adrian Sârbu vrea Academia Caţavencu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel