EXCLUSIV  Admitere ASE, eseu motivaţional. Ce scriu tinerii. Nicolae Istudor: Au fost şi candidaţi EXCLUŞI din cauza acestui lucru!

Nicolae Istudor, rectorul ASE, a povestit ce scriu candidaţii în eseul motivaţional şi ce NU ar trebui să facă aceştia pentru a nu se trezi că sunt excluşi de la examen. 

Nicolae Istudor, rectorul Academiei de Studii Economice, a povestit, la DC News, despre celebrul eseu motivaţional pe care trebuie să-l redacteze cei care se înscriu la admitere. Rectorul ASE a explicat că au fost şi cazuri - puţine însă - în care unii candidaţi au fost excluşi ca urmare a celor scrise în eseul motivaţional. 

"Copiii sunt destul de realişti. Ei spun foarte clar de ce au ales ASE, respectiv facultatea. Să ştiţi că au argumente care nouă ne plac. Avem comisii pe fiecare facultate şi este o muncă destul de mare. E drept că nu lăsăm să citim acele eseuri la finalul perioadei de înscriere ci le evaulăm dumă fiecare zi.

Sunt interesante ideile lor, iar pe noi ne bucură pentru că vedem la ei că sunt doritori de a deveni oameni maturi, utili economiei. E drept că ideile se mai repetă de la unii la alţii; am avut şi motive de excludere pentru că erau eseuri identice şi era clar că nu se pune problema să fie admis, dar foarte puţine.

Marea parte a copiilor aleg ASE pentru că există posibilitatea de a deveni oameni de afaceri, de a învăţa tot ce înseamnă secretele economiei şi să-şi continue activitatea pe domeniile pe care ei aplică", a explicat Nicolae Istudor.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel