Adevărul face exclusivităţi din Evenimentul Zilei. Şi din De Ce News

adevarul-vs-evz
adevarul-vs-evz

Luni, 12 Septembrie 2011, Evenimentul Zilei titra: "Mama FNI" s-a retras la ţară şi dă toată ziua la peşte. În articolul despre Ioana Maria Vlas se povestea cum s-a refugiat aceasta la o prietenă, în satul Românul Nou, din Făgărăş şi cum îşi umple timpul cu pescuitul şi cu cititul. Evident, se reiau câteva din acuzaţiile la adresa lui Sorin Ovidiu Vântu. În ziarul Adevărul de joi, 13 octombrie, este publicat un reportaj cu acelaşi subiect şi în mare, cu acelaşi conţinut, însoţit de câteva poze, e drept foarte reuşite. În ediţia electronică, însă, se dă titlul ”Exclusiv! Acasă la Ioana Maria Vlas. Mama FNI creşte găini şi dă la peşte”.

adevarul-vs-evz

Probabil, exclusivitatea este legată de data de 13 octombrie: nimeni nu a mai publicat azi un astfel de articol. Altfel, s-ar putea să se supere EvZ.

Adevărul nu este la prima „abatere“. În urmă cu trei luni, la două zile după ce DeCe News iniţiase ”Protestul trădătorilor”, ca reacţie la acuzaţia adusă MS Regelui Mihai, Adevărul titra „Exclusiv! Victor Rebengiuc, Zoe Petre și Adrian Cioroianu semnează Protestul trădătorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel