Adele Chirică, biopsie pe neașteptate: Mi s-a tăiat filmul

Foto Facebook / Adele Chirica
Foto Facebook / Adele Chirica

Adele Chirică, „într-o societate obişnuită cu capul plecat”, a spus răspicat: sufăr de endometrioză. Joi, a trecut printr-un nou moment dificil, a doua biopsie din viaţa ei.

Într-o postare pe blog, povesteşte prin ce a trecut:

"Prima biopsie, cea de la san s-a intamplat atat de repede încât nu am apucat sa inteleg ce mi se intampla, sa fac scenarii sau sa fug. Pentru biopsia aceasta, ma pregătisem temeinic, in urma cu doua saptamani cand era programată. Am plâns, m-am speriat, am fost in agonie... cu o zi inainte, nu am mancat nimic, pregătită de anestezia generală. Atunci, din cauza infecției, a fost imposibil de facut. Stiam ca o vom face intr/o zi...

Astazi de cand m-am trezit, m-am simțit foarte rau. Am sunat la spital si m-au chemat la control. Evident ca mâncasem inainte sa imi pot lua calmantele. Ajunsa la spital, am trăit un deja vu! "Te internam si facem biopsia acum! "

In mintea mea nu era decat Dav. Era la școala, nu eram pregătită si organizata pentru asta. Printre perfuzii, am apucat sa ii scriu prietenei mele, sa ii explic ce se intampla si sa o rog sa il ia ea de la scoala. Dar ea nu avea medicatia lui si nici cheia mea de acasa... iar bateria telefonului meu era aproape de 0! Si nu, nimeni nu avea iPhone in spital. Doar Samsung! Deci exclus sa pot face rost de încărcător.

Cand am intrat in sala, Dna Dr anestezist ii spune asistentei: "sa ii facem o injecție de Detașare"! Mi s-a părut ca suna awwww. Am încercat sa fiu Funny si am întrebat-o daca nu imi poate da si pentru acasa ca tare as avea nevoie sa ma detasez de multe....

Acolo mi s-a tăiat filmul si m-am trezit direct in salon, la perfuzii iar. Si cu Dl Dr ginecolog care imi spunea ca începem si inițierea menopauzei precoce. Cred ca mi-a zis mai multe însă dupa anestezii niciodata nu prea mai tin minte ce se intampla.

[citeste si]

In ultimul timp, toate mi se intampla Joia! Si bune si rele. E ceva cu ziua asta... Dar e bine ca nu am avut timp sa inteleg si sa procesez ce mi se intampla si ca încă sunt sub efectul "injectiei de Detașare". As vrea sa ma ținâ câțiva ani efectul asta...

Mai ales ca de astăzi iar incep numărătoarea de la 0, timp de 3 saptamani, pina cand aflu rezultatul biopsiei", a scris pe adelechirica.wordpress.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel