Actrița Anne Heche, spitalizată după un accident grav de mașină

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Actrița americană Anne Heche s-a izbit cu mașina de o locuință din Los Angeles.

Actriţa americană Anne Heche nominalizată la Premiile Emmy, cunoscută pentru rolurile din producţiile "Gracie's Choice" şi "Vanished", ar fi fost spitalizată vineri după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de o locuinţă din Los Angeles care ulterior a luat foc, informează Agerpres.

Departamentul de Pompieri din Los Angeles (LAFD) a raportat un accident de maşină pe South Walgrove Avenue, în a doua parte a dimineţii de vineri. Potrivit unei postări de pe contul oficial de Twitter al departamentului de pompieri, o persoană grav rănită a fost salvată şi spitalizată.

Aproape 60 de pompieri au sosit la fața locului

Cincizeci şi nouă de pompieri au sosit la faţa locului şi au avut nevoie de 65 de minute pentru a stinge incendiul, se arată în postarea de pe Twitter.

LAFD a indicat pe site-ul său că o "o femeie adultă găsită în interiorul vehiculul" a fost transportată la un "spital din apropiere de către paramedicii LAFD, în stare gravă". Nu au fost raportate alte persoane rănite.

Departamentul nu a menţionat numele lui Heche, însă site-ul specializat în ştiri despre celebrităţi TMZ a relatat că martorii au văzut-o pe Heche conducând în cartierul lor un autoturism Mini Cooper de culoare albastră.

Alături de imagini video şi de fotografii de la faţa locului, site-ul a relatat că Heche ar fi intrat mai întâi într-un garaj al unei clădiri de apartamente. Înainte ca locuitorii să apuce să o ajute să iasă din maşină, ea a dat cu spatele şi a plecat, potrivit TMZ. La scurt timp după aceea, se pare că Heche s-a izbit cu maşina de o casă din apropiere şi a declanşat un incendiu în Mar Vista, un cartier din partea vestică a oraşului Los Angeles.

Ziarele de scandal au surprins imagini de la fața locul



O fotografie postată de TMZ o înfăţişează pe Heche pe scaunul şoferului unui autoturism Mini Cooper, iar o înregistrare video a surprins momentul în care persoana aflată la volan este salvată după accident şi urcată într-o ambulanţă. În imagini, persoana respectivă era acoperită în timp ce se afla pe targă.

Un reprezentant al actriţei Anne Heche a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect la momentul la care a fost contactat de Los Angeles Times.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel