Accident tren, Brăneşti. Poliţia Capitalei: Se iau în calcul toate variantele

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Georgian Drăgan, a declarat joi, 17 august, că patru persoane, o femeie şi trei minori, şi-au pierdut viaţa după ce au fost lovite de tren în halta Brăneşti, menţionând că anchetatorii iau în calcul toate variantele. 

"O femeie cu vârsta cuprinsă între 25 şi 30 de ani şi-a pierdut viaţa. De asemenea, au decedat trei copii cu vârste cuprinse între 2 şi 12 ani. Tragicul eveniment este cercetat de către colegii mei din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti. La faţa locului s-a prezentat o echipă complexă din cadrul Poliţiei Române formată din specialişti de la Institutul Naţional de Criminalistică şi de la Direcţia Poliţiei Transporturi. Cercetările sunt efectuate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov", a afirmat Georgian Drăgan.

Acesta a confirmat faptul că s-a găsit un bilet de adio asupra femeii decedate, precizând că anchetatorii încearcă să stabilească legătura de cauzalitate.

În ceea ce priveşte varianta sinuciderii, Drăgan a declarat că "se iau în calcul toate variantele".

Despre posibilitatea ca femeia decedată să fi fost însărcinată, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a precizat că acest aspect va fi stabilit în urma necropsiei, trupurile victimelor fiind deja transportate la Institutul de Medicină Legală.

Referindu-se la conductorul trenului, Georgian Drăgan a spus că acesta a fost înlocuit şi că va fi audiat în dosarul penal deschis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, relatează Agerpres.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel