Accident TRAGIC în Constanța. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o mașină chiar pe trecerea de pietoni

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni.

Un bărbat de 65 de ani a murit după ce a fost lovit în plin de o mașină, transmite Agerpres. Tragedia s-a întâmplat în municipiul Constanța. Potrivit polițiștilor, victima traversa regulamentar Bulevardul I. C. Brătianu, pe trecerea de pietoni din zona Serviciului de Ambulanţă Judeţean atunci când a fost lovit de un autoturism. Accidentul rutier a fost produs de un şofer în vârstă de 30 de ani.

"La data de 1 septembrie, în jurul orei 7,40, un bărbat de 30 de ani a condus un autoturism pe bulevardul I. C. Brătianu din municipiul Constanţa, dinspre strada Dezrobirii către Theodor Burada, banda nr. 1, iar la marcajul pietonal nu ar fi acordat prioritate de trecere unui pieton angajat în traversare, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal", a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Constanţa, Cristina Vasile.

Pietonul ar fi suferit un traumatism cranio-cerebral grav și a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, unitate medicală unde victima a decedat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel