Urmărește emisiunea live


Accident mortal Suceava. Tânăr decedat pe loc

 Un tânăr a murit, iar alte trei persoane au fost rănite grav, în urma unui accident produs, joi, pe DN 17, în afara zona comunei Frasin, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată. 

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că un bărbat de 51 ani, din Cajvana, în timp ce conducea autoturismul marca VW Golf, pe DN 17, în afara localităţii Bucşoaia - Frasin, dinspre Gura Humorului, a efectuat manevra de schimbare a direcţiei de mers prin viraj la stânga, pătrunzând cu faţa pe spaţiul dinafara părţii carosabile din partea stângă, perpendicular faţă de axul drumului, intenţionând să efectueze manevra de întoarcere din trei mişcări. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, din cauza neasigurării corespunzătoare în momentul efectuării manevrei de întoarcere, şoferul Golfului nu a observat aproprierea dinspre Frasin a autoutilitarei marca Mitsubishi L200 condusă de un şofer în vârstă de 42 ani din Broşteni, care nu a mai putut evita impactul intrând în coliziune frontală-lateral dreapta spate cu autoturismul. 

În urma impactului, un tânăr în vârstă de 20 ani din Cajvana, pasager pe bancheta dreapta spate a autoturismului marca VW Golf murit din cauza rănilor grave. 

Totodată, şoferul din VW fost rănit grav, dar şi un pasager de 20 de ani din judeţul Caraş Severin şi un alt bărbat de 43 de ani din Broscăuţi - Botoşani. 

Niciunul dintre şoferii maşinilor implicate în accident nu era sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Cercetările sunt continuate pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel