Accident MORTAL în județul Neamț. Doi morți și doi răniți după ce o grindă a unui pod a căzut peste un microbuz/ Un tir agățase limitatorul de înălțime

O tragedie s-a produs în această dimineață pe Drumul Național 15, în județul Neamț. 

UPDATE 4: Polițiștii din Neamț au intervenit la accidentul produs pe DN 15, în localitatea Tarcău, soldat cu decesul a două persoane și rănirea altor trei, scrie Mediafax. 

Din primele cercetări reiese că, în timp ce un bărbat de 40 de ani, din localitatea Brusturi, conducea un ansamblul de vehicule pe DN 15, din direcția Bicaz – Piatra Neamț, nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier de limitare a înălțimii, moment în care cu un utilaj pe care îl transporta ar fi acroșat o bârnă metalică, care în urma coliziunii s-ar fi desprins și ar fi căzut peste un microbuz de transport persoane care se deplasa din sensul opus.

Șoferul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

UPDATE 3: TIR-ul care a provocat accidentul de pe DN15, din localitatea Tarcău, transporta un utilaj agricol, iar acesta din urmă a agăţat limitatorul de înălţime care a căzut peste un microbuz de transport persoane, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

"Conducătorul ansamblului de vehicule este la faţa locului. Din primele informaţii, ansamblul de vehicule transporta un utilaj agricol care a agăţat limitatorul de înălţime", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, SMURD şi pompierii cu modulul de descarcerare. Traficul rutier în zonă este blocat pe ambele sensuri. Poliţiştii rutieri se află la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului. 

UPDATE 2: Conform reprezentanților IPJ Neamț, doi bărbați au murit, iar alte trei persoane au fost rănite. Vorbim despre o femeie de 76 de ani, un bărbat de 74 de ani și un bărbat de 55 de ani. 

Una dintre victime a fost scoasă din microbuz de către participanții la trafic până la sosirea forțelor de intervenție. Aceasta a fost preluată de un echipaj medical SAJ. 

UPDATE: Se pare că un tir a agățat limitatorul de înălțime, iar o grindă a căzut peste un microbuz, anunță Irina Popa, purtător de cuvânt ISU Neamț, la Digi24. Persoana căreia i s-au făcut manevre de resuscitare a răspuns manevrelor și este transportată la spital. 

Accidentul s-a produs după ce un tir a agățat limitatorul de sub pod, de înălțime, iar grinda podului a căzut direct peste microbuzul care se afla în spatele tirului. Șoferul și pasagerul din dreapta au fost striviți. În aceste momente, cele două persoane decedate sunt descarcerate, după cum a mai spus Irina Popa. 

------ 

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață în județul Neamț. Două persoane au fost încarcerate, două au murit. Tragedia s-a produs pe Drumul Național 15, în localitatea Tarcău. 

Două persoane au murit

”Din primele informații, limitatorul de înălțime de la pod a căzut pe un microbuz. Două persoane sunt decedate, o alta este conștientă și a fost preluată de SAJ, iar unei alte persoane i se fac manevre de resuscitare”, precizează ISU Neamț. 

Mai multe echipaje de ambulanță, pompierii, descarcerarea, dar și poliția, s-au deplasat imediat la fața locului unde au intervenit pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Pompierii au acționat pentru descarcerarea victimelor și transportul acestora la spital. 

Poliția face cercetări

Polițiștii au deschis o anchetă în urma acestui accident grav și continuă cercetările pentru a vedea cu exactitate cum s-a întâmplat totul și dacă se face cineva răspunzător.

În microbuz se aflau în total patru persoane. 

Traficul este blocat 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este blocat pe DN 15 Piatra Neamț – Bicaz, pe raza localității Tarcău, județul Neamț, după ce un autocamion a acroșat limitatorul de înălțime al unui pod, care a căzut peste un microbuz de transport persoane.

Se estimează reluarea traficului, în condiții normale, în aproximativ 45-60 de minute.

2. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2021-05-11-at-10-37-25_11969200.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel