Accident grav în Capitală. Două persoane au MURIT. Un copil, RĂNIT grav

Accident rutier București
Accident rutier București

Tragedie de ziua copilului. Un copil de doar cinci ani a ajuns la spital, alături de alte două persoane, în urma unui accident rutier. Două persoane au murit. 

Trei adulți au ajuns la spital cu răni grave. Vorbim despre un bărbat de 50 de ani cu traumatism cranio-cerebral, o femeie cu traumatism abdominal, de 60 de ani și un copil de cinci ani, cu traumatism cranio-cerebral, care a fost intubat și transportat la Spitalul Baltazar. Două persoane au murit. 

Accidentul rutier s-a produs duminică după-amiază pe bulevardul George Coşbuc din Bucureşti, în faţa Primăriei Sectorului 4. Circulația este blocată în zonă. Se desfășoară cercetarea la fața locului. 

VEZI și: Accident rutier GRAV: 12 victime. Copil de patru ani cu traumatism cranian grav

"Poliţia se află la faţa locului şi face măsurători, face cercetări pentru a se vedea cauzele care au dus la producerea accidentului. Declaraţiile martorilor sunt contradictorii. Cele trei victime, printre care şi o fetiţă, au fost transportate la spital. Cele două victime vor fi transportate la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici", a declarat  Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel