ACCIDENT. Șase persoane, rănite

Şase persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe DJ 103B între localităţile Ozun şi Chilieni, din judeţul Covasna, pe fondul unei depăşiri neregulamentare. 

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, remis duminică AGERPRES, în accidentul petrecut sâmbătă seară au fost implicate trei autoturisme şi o motocicletă.

"În urma cercetărilor s-a stabilit că şoferul unui autoturism înmatriculat în judeţul Harghita, în vârstă de 58 de ani, care se deplasa dinspre Ozun către Chilieni, a efectuat o manevră de depăşire fără să se asigure corespunzător şi a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula regulamentar pe sensul opus. Întrucât nu au putut evita coliziunea, în eveniment au fost implicate atât autoturismul depăşit neregulamentar, cât şi o motocicletă care circula pe sensul opus", se arată în comunicat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a motociclistului, un bărbat de 33 de ani, şi rănirea uşoară a altor cinci persoane. Şoferilor implicaţi în accident le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea determinării îmbibaţiei alcoolice, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, se arată în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel