Un bărbat de 88 de ani, fără certificat verde, a vrut să-și cumpere ÎNGHEȚATĂ. A scos PISTOLUL la paznic

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Un bărbat în vârstă de 88 de ani, care nu avea certificat verde, a ameninţat un agent de securitate cu un pistol pentru că nu a fost lăsat să intre într-un magazin pentru a-şi cumpăra îngheţată. 

S-a întâmplat în Casoria, o comună de la periferia orașului Napoli. Bărbatul de 88 de ani a îndreptat arma spre paznic, cerând să fie lăsat să intre într-un local pentru a-și cumpăra înghețată.

După câteva momente tensioanete, însă, s-a răzgândit și a plecat.

CITEŞTE ŞI Jaf la o casă de schimb valutar din Sibiu. Hoțul avea și un pistol

Paznicul a raportat imediat incidentul la poliție. Carabinierii l-au identificat pe bătrân datorită descrierii făcute de paznic, iar acesta a fost localizat acasă.

După o îndelungată rezistență, în timpul căreia bătrânul a refuzat să deschidă ușa, forțele de ordine au spart ușa și au confiscat un pistol de vânătoare. Bărbatul în vârstă de 88 de ani este acuzat de amenințare și opunere de rezistență la un funcționar public, scrie La Stampa, conform Mediafax.

CITEŞTE ŞI Închisoare cu executare pentru un gălăţean care a omorât un câine

Jaf armat la o cafenea din județul Suceava

Un tânăr bănuit că a jefuit o cafenea din comuna Iaslovăț, județul Suceava, a fost prins de polițiști după câteva ore. Jaful a avut loc luni seară, în jurul orei 20.30, iar pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum persoana intră în cafenea având gluga trasă pe cap și o mască de protecție pe față.

CITEŞTE ŞI Scandal cu pistolul în stradă, între doi şoferi implicaţi într-un accident, la Oradea

El schimbă câteva vorbe cu gestionara, apoi scoate de sub haină un pistol (încă nu se știe dacă era sau nu de jucărie) pe care îl îndreaptă spre tânără. Aceasta se sperie și se îndepărtează, iar autorul jafului ia banii din casă, adică în jur de 2.000 de lei, scrie Monitorul de Suceava. 

Cu prada în buzunar, suspectul pleacă liniștit din cafenea. Între timp, gestionara pune mâna pe telefon și dă alarma. În baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, dar și a altor informații obținute, autorul a fost prins după numai câteva ore, iar acum este audiat de polițiști.

Oamenii legii vor să afle mobilul jafului și ce armă avea suspectul. VEZI MAI MULTE AICI

Pe MONITORUL DE SUCEAVA POŢI VEDEA ŞI IMAGINILE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel