Jaf la o casă de schimb valutar din Sibiu. Hoțul avea și un pistol

Un bărbat a jefuit o casă de schimb valutar din Sibiu.

Un individa jefuit o casă de schimb valutar din Sibiu, la data de 31 decembrie. Acesta ar fi profitat de un moment de neatenție al operatoarei și ar fi pătruns în incinta casei de schimb de unde ar fi sustras dintr-un sertar suma de 2.150 de euro. În condițiile în care accesul în casa de schimb valutar în cauză se realizează prin incinta unei alte societăți, martorii, alertați de operatoare, au intervenit și l-au imobilizat pe bărbat până la sosirea unui echipaj din cadrul I.J.J. Sibiu, scrie realitateadesibiu.net.

În urma controlului efectuat asupra bărbatului, forțele de ordine au identificat un pistol, tip revolver de zgomot, neîncărcat cu muniție. 
Suma de 2.150 de euro a fost recuperată integral. Bărbatul de 32 de ani, din comuna Ațel, a fost reținut și este acum cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, respectiv nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Ulterior, la data de 1 ianuarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile. Polițiștii continuă ancheta în acest caz.

VEZI ȘI: Tentativă de JAF acasă la senatorul Marinescu. Șocul abia apoi a venit: Vă amendăm în fiecare zi până când renunțați la câine

Bărbatul care și-a însușit 6.000 de euro uitați în bancomat a returnat banii. Dosarul, clasat!

Bărbatul care a luat dintr-un bancomat din Timişoara 6.000 de euro uitați de cineva a fost găsit de polițiști. El și-a recunoscut fapta și a returnat întreaga sumă.

„Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au identificat persoana care a sustras 6.000 de euro din fanta bancomatului, de la o unitate bancară din Timişoara. Este vorba de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Timişoara, care a recunoscut fapta şi a predat banii persoanei vătămate”, transmite IPJ Timiş.

Potrivit poliţiştilor, având în vedere că bărbatul s-a împăcat cu persoana vătămată, dosarul va fi clasat. Citește mai mult AICI.

VEZI ȘI: VIDEO - Jaf de sute de mii de euro la o firmă de curierat din Timișoara

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel