VIDEO - Jaf de sute de mii de euro la o firmă de curierat din Timișoara

Jaf de sute de mii de euro la o firmă de curierat din Timișoara / Foto: Pixabay
Jaf de sute de mii de euro la o firmă de curierat din Timișoara / Foto: Pixabay

Un jaf de sute de mii de euro a avut loc la o firmă de curierat din Timișoara.

Un jaf de proporții a avut loc în Timișoara, la o firmă de curierat. transmite Realitatea Plus. Hoții au jefuit seiful în care se aflau aproape 100.000 de euro. Aceștia ar fi mers la sigur, pentru că unul dintre ei pentru că ar fi știut unde se află cheia seifului. Oamenii legii cercetează în amănunt cazul și au suficiente probe încât să le ia urma hoților. 

Cum au acționat hoții

Hoții ar fi sărit gardul, ar fi forțat ușa de la intrare și ar fi pătruns în depozit. Apoi ar fi mers direct în biroul în care se afla seiful cu bani și l-ar fi deschis fără probleme, pentru că știau unde se afla cheia seifului. Alarma a fost dată dimineață, de primii angajați care au ajuns la firmă. Aceștia au observat că banii lipsesc și au sunat la 112. 

„Din incinta unei societăți comerciale din Remetea Mare, care prestează servicii de curierat, a fost sustrasă o sumă de bani din seiful unității, de către persoane necunoscute. Verificări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a precizat Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Nu este singurul jaf de acest fel. În urmă cu câțiva ani, o grupare specializată în spargerea seifurilor a dat lovitura în sediul mai multor companii din Timiș. 

JAF într-o farmacie din Iași. Un hoț a furat seiful cu bani și a fugit, dar a fost filmat

Un bărbat a spart o farmacie din Iași a furat mai multe bunuri şi apoi a dispărut, relatează Pro Tv. Individul a jefuit farmacia aflată în zona gării din Iaşi în jurul orei 1. Tot atunci s-a şi dat alarma la 112, însă până când poliţiştii au ajuns la fața locului deja bărbatul fugise. Totul a fost surprins însă de camerele de supraveghere.

Potrivit anchetatorilor, pe imagini se vede un singur suspect care dă spargerea şi merge țintit la casa de valori din farmacie. Deoarece seiful avea doar 10 kilograme, individul a reuşit să-l ia şi să fugă imediat. În interior se aflau 18.000 de lei, potrivit oamenilor legii. Polițiștii au anunțat că au deja un cerc de suspecţi şi îl caută pe individ. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel