A murit Mihnea Vasiliu, fostul director Ringier România. S-a stins sub ochii fiicei sale

Mihnea Vasiliu a murit astăzi, după ce i s-a făcut rău într-un hotel din București. 

UPDATE: ”Cu Mihnea Vasiliu, Mediafax a fost ani buni cea mai tare agenție de presă și sursă de informații bune. Am fost printre ziaristii norocoși care au lucrat cu el, la conducere. Dumnezeu să îl odihnească în pace!” a scris Adriana Săftoiu pe Facebook. 

UPDATE: Joi, Mihnea Vasiliu a mers la hotelul Ramada, acolo unde se aflau fosta sa soție și fiica sa împreună cu prietenul ei. Decesul de astăzi a venit în urma unui infarct, au spus surse medicale, eveniment prin care mai trecuse în urmă cu două săptămâni. Aproximativ o oră a fost resuscitat. Mihnea Vasiliu vorbea cu fiica sa când i s-a făcut rău. Inițial, a spus că nu are nevoie de intervenția unei ambulanțe, dar pentru că starea lui de sănătate se înrăutățea cu fiecare minut, ar fi cerut, la un moment dat, ajutor medical urgent, scrie Gândul. Când a ajuns echipajul medical, deja Mihnea Vasiliu n-ar mai fi avut puls. 

UPDATE: Surse medicale au spus pentru DCNews că Mihnea Vasiliu a murit în urma unui infarct. 

Decesul s-a produs în hotelul Ramada din București. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă. 

Vestea șocantă vine la scurt timp după plecarea de la Ringier România, unde ocupa postul de general manager. Se cunoaște că au existat tensiuni între Mihnea Vasiliu și patronatul elvețian în urma sinuciderii jurnalistei Iulia Marin. Oficial, s-a vorbit de o despărțire amiabilă, Mihnea Vasiliu transmițând că dorește să exploreze ”noi oportunități”, iar grupul de presă Ringier precizând că îi este ”recunoscător” acestuia pentru întreaga activitate desfășurată. Gândul scrie că plecarea lui Vasiliu de la vârful grupului de presă Ringier a avut loc după ce compania a prezentat concluziile unui audit independent în cazul sinuciderii jurnalistei Iulia Marin de la Libertatea. El a fost general manager al Ringier România vreme de 12 ani. În România, compania deține Libertatea, Gazeta Sporturilor, Unica, Avantaje și alte publicații. 

Mihnea Vasiliu avea 57 de ani și o experiență de 30 de ani în managementul de media, debutul său fiind în 1992 ca CEO al Media Pro România. A fost timp de 14 ani în fruntea companiei fondată de omul de afaceri Adrian Sârbu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel