A făcut Udrea performanță la B1Tv? Indiciu: interviul a fost realizat de Evenimentul Zilei

udrea
udrea

Elena Udrea a fost prezentă la B1Tv,  în 21 octombrie, la emisiunea realizată în colaborare cu Evenimentul Zilei. Ratingul, pe categoria cea mai importantă de vârstă,  a plecat de la zero, ca de obicei la ”2 +1”, cu Ioana Lupei şi Mircea Marian.

Pe la mijlocul emisiunii a urcat la 0,1, pentru ca spre final să atingă 0,3, adică sub audiența uriașă de 0,4 pe care o face, de regulă, Turcescu, de la ora 20. Asta înseamnă că  între 10.000 și 30.000 de români s-au uitat la Elena Udrea, ministrul Turismului și al Dezvoltării Regionale.

Până și membrii PDL cu carnet, din Capitală, unde este președinte interimar doamna Udrea, ar trebui să fie mai numeroși. Totuși, pentru emisiunea lui Mircea Marian este o performanță: cu o zi înainte ratingul a fost zero, pe toată durata emisiunii. Nu ar trebui, însă, ca sponsorii  să renunțe la a mai băga bani în producțiile EvZ: chiar dacă la categoria de vârsta 22-55 de ani nu e nimeni interesat de Ioana Lupei și invitații ei, copiii și pensionarii se uită cu sutele de mii la emisiune, ca să compenseze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel