Udrea îl vede "prezidențiabil" pe Boc. Vezi replica fostului premier

udrea
udrea

Elena Udrea a declarat la RFI că nu ştie la cine s-a referit Traian Băsescu când a vorbit despre “prezidenţiabilul” din PDL, dar crede că Emil Boc ar putea fi”prezidenţiabilul de peste un an şi jumătate”, pentru că mandatul de premier al acestuia începe să fie reevaluat, regândit.

 “Eu nu ştiu la cine s-a referit domnul preşedinte, dar mă gândesc că domnul Emil Boc ar putea să fie prezidenţiabilul de peste un an şi jumătate al partidului, având în vedere faptul că mandatul de prim-ministru al lui Emil Boc începe să fie regândit, reevaluat, prin comparaţie cu ceea ce se întâmplă acum, cu ceea ce face actualul Guvern USL şi actualul prim-ministru, Victor Ponta”, a spus Udrea.

 Deputatul PDL afirmă că “este evident că oamenii încep să vadă ce înseamnă un prim-ministru responsabil, curajos, care îşi asumă inclusiv costuri electorale şi nemulţumirea oamenilor, chiar şi raportată la persoana sa, doar pentru a lua deciziile corecte pentru ţară într-un anumit moment”. “Deci eu cred că Emil Boc poate fi un prezidenţiabil pentru Partidul Democrat Liberal, peste un an şi opt luni”, a spus Udrea.

 În replică, Emil Boc a declarat într-o conferinţă de presă, despre descrierea făcută de preşedintele Traian Băsescu candidatului PDL la prezidenţiale,că: "Descrierea este suficient de generică încât să se poată încadra aproape oricine în această definiţie aşa că, pentru detalii, vă îndrept spre Palatul Cotroceni pentru detalii suplimentare".

 Întrebat dacă descrierea i se potriveşte, fostul lider al PDL spus că răspunde la "o exigenţă".  "Bărbat sunt. Răspund la o exigenţă, la prima componentă răspund", a afirmat Boc.

 El a reiterat faptul că nu va candida pentru funcţia de preşedinte al PDL şi nici la o altă funcţie, urmând să fie "un susţinător al PDL", pentru că îl interesează soarta acestui partid.

 Întrebat dacă ar putea candida la prezidenţiale din partea PDL, Boc a răspuns că Primăria Cluj-Napoca este opţiunea sa "fundamentală".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel