120 de răniți și doi morți în urma unei explozii într-un restaurant din Abu Dhabi

Două persoane au murit și 120 au fost rănite luni, după ce o butelie de gaz a explodat în interiorul unui restaurant din capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi.

Două persoane au fost ucise și 120 au fost rănite luni, după ce o butelie de gaz a explodat în interiorul unui restaurant din capitala Emiratelor Arabe Unite, potrivit Reuters, notează Mediafax.

Restaurantul se află în Khaldiya, un cartier situat în apropiere de malul mării. Două persoane au fost ucise și 120 au fost rănite în urma exploziei.

Pompierii din cadrul protecției civile au reușit să stingă incendiul, care a avariat mai multe magazine și fațadele a șase clădiri, a anunțat poliția.

Anterior, aceștia anunțaseră că patru clădiri au fost evacuate.

Citește și / O dronă cu însemnele Forțelor Navale ale Ucrainei a fost găsită în apă, aproape de Sulina

O dronă cu însemnele Forțelor Navale ale Ucrainei a fost găsită în Marea Neagră între Sulina și Sfântu Gheorghe, anunță MApN.

Potrivit ministerului, pe 11 mai Forțele Navale Române au fost sesizate cu privire la existența unei epave aeriene (dronă) care plutea în derivă în apele teritoriale ale României, într-o zonă situată între Sulina și Sfântu Gheorghe, la aproximativ două mile marine de țărm.

Epava a fost recuperată de o navă, fiind preluată ulterior de Forțele Aeriene Române pentru derularea procedurilor legale de identificare a epavei și cercetarea împrejurărilor în care aceasta a ajuns în apele teritoriale ale României.

Din primele date, a rezultat că epava, care poartă însemnele Forțelor Navale ale Ucrainei, nu avea armament și muniție la bord, a explicat MApN.

Din coroborarea datelor de trafic aerian din regiunea Mării Negre, aparatul de zbor s-a prăbușit în spațiul aerian ucrainean, cel mai probabil în cursul acțiunilor desfășurate în perioada 7-8 mai. Epava a fost ulterior purtată de curenți către apele teritoriale ale României, unde a fost reperată în data de 11 mai, a precizat MApN.

De asemenea, autoritățile ucrainene vor fi notificate despre incident.

Citește și: Ciolacu lansează o nouă discuție, în timp de criză economică, energetică, sanitară. Chirieac sesizează pericolul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel