100 de pantofi, furaţi din Berlin. Poliţiştii au avut o surpriză când au descoperit hoţul

Poliţiştii germani au avut o surpriză când au descoperit cine este hoţul de pantofi din Berlin. 

O vulpe a furat aproape 100 de pantofi din cartierul Zehlendorf din sud-vestul Berlinului, potrivit presei locale, a transmis postul de radio internațional Deutsche Welle. Din faţa caselor persoanelor care locuiesc în cartierul Zehlendorf, din Germania, au început să dispară șlapi, sandale, precum şi pantofi sport. Prin urmare, vulpea fura orice fel de încălţăminte, fără să țină cont de anumite aspecte.

Vupea a fost prinsă în fapt chiar de un localnic

Inițial, bărbatul a observat că pantofii săi de alergare au dispărut. Astfel, Christian Meyer s-a decis să publice un anunţ pe o platforma care aparține comunităţii Nebenan.de. Ulterior, anunțul a fost preluat de către jurnaliștii de la ziarul berlinez Tagesspiegel. După ce a tras semnalul de alarmă cu privire la dispariția suspectă a perechilor de pantofi, omul a constatat că nu era singurul păgubit. 

În scurt timp, Meyer a prins șireata vulpe pe un teren părăsit din district. Spre surprinderea lui, aceasta avea la momentul respectiv în gură o pereche de şlapi albaştri. Bărbatul de origine germană a reuşit să o fotografieze cu ”prada” furată.

De asemenea, Christian Meyer a descoperit şi vizuina animalului sălbatic, care era plină cu o mulțime de perechi de încălţăminte furată. În pofida acestor lucruri, el nu a reușit să își găsească pantofii de alergare, însă şi-a recuperat alte trei perechi de încălțăminte, scrie b1.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel