100 de localităţi din Giurgiu, fără energie electrică în urma vijeliilor

furtuna-copac
furtuna-copac

Aproape 100 de localităţi din judeţul Giurgiu au rămas fără energie electrică, în urma vijeliilor din ultimele 24 de ore, când mai mulţi copaci au căzut pe soşele, iar două gospodării au fost inundate.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, pompierii militari şi echipele Electrica au intervenit în mai multe situaţii de urgenţă, în ultimele 24 de ore, în urma vijeliilor,informează Mediafax.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Alina Georgescu, 98 de localităţi din judeţul Giurgiu au rămas fără energie electrică, fiind afectate 522 de posturi de transformare şi 28 de linii electrice.

"La Floreşti, Stoeneşti şi Milcovăţu au fost copaci căzuţi pe liniile electrice, iar aici intervine Serviciul voluntar pentru situatii de urgenţă, în timp ce în alte cinci localităţi, Toporu, Herăşti, Letca Nouă, Călugăreni şi Oinacu au căzut copaci pe carosabil, intervenind tot membrii serviciilor de voluntari pentru situaţii de urgenţă. În municipiul Giurgiu au fost două gospodării inundate, pe strada Prunaru şi magazin Zona

Poligon, aici intervenind echipaje ale detaşamentului de pompieri Giurgiu", a declarat Georgescu.

Ea a precizat că în prezent în judeţ nu există drumuri blocate, însă în localitatea Milcovăţu, pe DN61, se circulă pe un singur sens din cauza copacilor căzuţi pe soşea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel